Ο παγκοσμίου φήμης τενόρος Andrea Bocelli κυκλοφόρησε το εκπληκτικό «Lullaby» remix του «Pianissimo», ένα ντουέτο με την αστέρα της όπερας Cecilia Bartoli.

Το «Pianissimo» ήταν μια από τις μαγευτικές στιγμές στη διαδικτυακή συναυλία «Believe In Christmas» που έδωσε ο Andrea Bocelli από την όπερα Teatro Regio di Parma τον Δεκέμβριο του περασμένου έτους.

Το «Believe In Christmas» έγινε η πιο επιτυχημένη επί πληρωμή livestream εκδήλωση κλασικής μουσικής μέχρι σήμερα.

 

Το «Pianissimo» είναι ένας πνευματικά σοφός διάλογος μεταξύ ενός ζευγαριού που αισθάνεται το βλέμμα και την αγάπη του Θεού να περνούν μέσα από τη σχέση του.

Αυτό το πανέμορφο remix υπό τον τίτλο «Lullaby» (νανούρισμα) εντείνει τη γοητεία του τραγουδιού μέσα από τα έγχορδα και το τσελέστα. Τη μαγεία συμπληρώνουν οι αριστοτεχνικές ερμηνείες του Andrea Bocelli και της Cecilia Bartoli.

Η πρωτότυπη εκδοχή του «Pianissimo» συμπεριλαμβάνει στο άλμπουμ «Believe» του σπουδαίου τενόρου που κυκλοφόρησε από τις Sugar / Decca Records / Universal Music τον Νοέμβριο του 2020.

Το «Pianissimo» είναι μια δημιουργία του Ιταλού πιανίστα Mauro Malavasi.

«Ο Mauro Malavasi δουλεύει μαζί μου σχεδόν 30 χρόνια τώρα. Αυτό το νέο κομμάτι συμβαδίζει με το χαρακτηριστικό ύφος του και διαθέτει έναν μινιμαλιστικό, κομψό ήχο με την αίσθηση του διαχρονικού κλασικισμού που μοιάζει με τη μουσική του Γάλλου συνθέτη Erik Satie», δήλωσε ο Andrea Bocelli για το «Pianissimo».