Στη σκηνή του ΟΑΚΑ αυτή τη φορά, τη βραδιά της 14 Ιουνίου, οι The National θα παρουσιάσουν τη μελαγχολική indie rock τους. Μπορεί να μετρούν είκοσι γεμάτα χρόνια πορείας, όμως βρίσκονται σε μια από τις καλύτερες στιγμές της καριέρας τους. Η μπάντα των Matt Berninger (φωνητικά), Aaron Dessner (κιθάρες, πιάνο, πλήκτρα), Bryce Dessner (κιθάρες, πιάνο, πλήκτρα), Scott Devendorf (μπάσο) και Bryan Devendorf (ντραμς) κυκλοφόρησε φέτος ένα από τους καλύτερους δίσκους της, το συναισθηματικό “I’m easy to find”. Αισθαντικοί και καταλυτικοί, είναι το όνομα πίσω από ουκ ολίγες indie επιτυχίες.

Μαζί τους θα έρθουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι Idles, το σημαντικότερο, ίσως, νέο post punk συγκρότημα (αν κι οι ίδιοι αρνούνται τον όρο). Οι Βρετανοί έσκασαν στα μουσικά πράγματα μόλις το 2017, με το ντεμπούτο τους “Brutalism” να γίνεται με μιας talk of the town, χάρη στην ασυγκράτητη δυναμική τους, την πολιτικοποιημένη ματιά τους και την εξαιρετική στιχουργική τους. Τώρα βρισκόμαστε στην αναμονή του νέου δίσκου τους, ο οποίος επιβεβαιώθηκε μόλις πριν μερικές ώρες, στην παραγωγή του οποίου θα συμμετέχει ο Kenny Beats, σημαντικός χιπ χοπ μουσικός παραγωγός με συνεργασίες με ονόματα όπως ο Vince Staples, οι JPEGMAFIA και ο Freddie Gibbs. Μένει να δούμε αν θα έχει κυκλοφορήσει ο νέος δίσκος εγκαίρως για τη συναυλία του Ιουνίου.

Η προπώληση για το AthensRocks ξεκινά αμέσως. Στην πρώτη φάση προπώλησης τα εισιτήρια θα κοστίζουν €46, ενώ το VIP πακέτο €82.

iΚυριακή 14 Ιουνίου 2020 | ΟΑΚΑ |