Η Britney Spears και οι Backstreet Boys αποκαλύπτουν τη συνεργασία που όλοι περίμεναν.

.

Η Britney Spears και οι Backstreet Boys, δύο από τα μεγαλύτερα pop ονόματα στη δεκαετία του ’00, ένωσαν τις δυνάμεις τους σε ένα τραγούδι με τον τίτλο «Matches», το οποίο κυκλοφορεί σήμερα για πρώτη φορά.

Το «Matches» είναι μαζί με το πρόσφατο «Swimming In The Stars» τα δύο ακυκλοφόρητα τραγούδια που συμπεριλαμβάνονται σε μια νέα deluxe έκδοση για το άλμπουμ «Glory» της Britney Spears από το 2016, που κυκλοφορεί από την RCA Records / Sony Music.

«Το “Matches” με τη συμμετοχή των φίλων μου Backstreet Boys κυκλοφορεί τώρα! Είμαι τόσο ενθουσιασμένη να ακούσω τι σκέφτεστε για το τραγούδι μας», έγραψε η Britney Spears στο Twitter.

Τον ενθουσιασμό τους μοιράστηκαν και οι Backstreet Boys: «Τι υπέροχη μέρα είναι… Μας ρωτάτε για την πιθανότητα μιας συνεργασίας όπως αυτή για τα τελευταία 20 χρόνια και σήμερα είναι η ημέρα! Το #BritneyXBackstreet είναι επιτέλους εδώ!», ανέφερε το boy band.

Το «Matches» φέρει τις υπογραφές των Mike Wise, Asia Whiteacre, Justin Tranter και Ian Kirkpatrick, ενώ την παραγωγή του τραγουδιού έχουν φροντίσει ο Mike Wise και ο Ian Kirkpatrick.

Η συνεργασία με την Britney Spears είναι το πρώτο τραγούδι που κυκλοφορούν οι Backstreet Boys μετά το ένατο studio album τους, με τίτλο «DNA», το οποίο αποκαλύφθηκε τον Ιανουάριο του 2019 και έκανε ντεμπούτο στο No. 1 του Billboard 200.

Μάλιστα το τραγούδι «Don’t Go Breaking My Heart» από το άλμπουμ «DNA» έδωσε στους Nick Carter, Howie Dorough, Brian Littrell, AJ McLean και Kevin Richardson μια υποψήφια για το βραβείο Grammy της «Καλύτερης Pop Ερμηνείας από Ντουέτο / Γκρουπ».