Ο Barry Gibb παρουσιάζει μια νέα έκδοση του τραγουδιού «Words» των Bee Gees που κυκλοφόρησε το 1968.

Σε αυτή τη νέα έκδοση του «Words» ο Barry Gibb συμπράττει με την Dolly Parton. Το αποτέλεσμα είναι ένα εκπληκτικό ντουέτο στο οποίο συνδυάζονται υπέροχα οι φωνές των δύο καταξιωμένων καλλιτεχνών.

Το single θα συμπεριλαμβάνεται επερχόμενο άλμπουμ «Greenfields: The Gibb Brothers Songbook, Vol. 1», στο οποίο ο Barry Gibb ενώνει τη φωνή του με κορυφαίους καλλιτέχνες και διασκευάζει μαζί τους μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του με τους Bee Gees.

Εκτός από την Dolly Parton, στο άλμπουμ συμμετέχουν επίσης οι Keith Urban, Miranda Lambert, Alison Krauss, Little Big Town και άλλοι.

Την παραγωγή του «Greenfields: The Gibb Brothers Songbook, Vol. 1» έχει επιμεληθεί ο Dave Cobb, ο οποίος έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως οι The Highwomen, Chris Stapleton, Sturgill Simpson, Jason Isbell, Brandi Carlile και με τον αείμνηστο John Prine.

Παρά το γεγονός ότι έχει συνεργαστεί με σπουδαίους καλλιτέχνες, ο Cobb χαρακτήρισε «τρομακτική» τη συνύπαρξη με δύο μεγάλους αστέρες όπως ο Barry Gibb και η Dolly Parton.

«Και οι δύο ήταν ένα μέτρο από εμένα και έπαιζα κιθάρα και άρχισα να περπατάω προς εκεί που ήταν η κιθάρα μου και τα πόδια μου άρχισαν να τρέμουν», περιέγραψε ο παραγωγός σε συνέντευξή του στην εφημερίδα The Tennessean.

Η Dolly Parton τραγουδά στο πρώτο κουπλέ αυτής της τρυφερής εκδοχής του «Words» για την ελπίδα της να ξεκινήσει «μια ολοκαίνουργια ιστορία». Στη συνέχεια στο τραγούδι εμφανίζεται και ο Barry Gibb, ο οποίος τραγουδά μαζί της μέχρι το τέλος.

Το άλμπουμ «Greenfields: The Gibb Brothers Songbook, Vol. 1» θα κυκλοφορήσει από την Capitol Records / Universal Music στις 8 Ιανουαρίου.