Η Beyoncé μίλησε για την οικογένεια, τη μόδα και τη φιλανθρωπία σε μία νέα συνέντευξη για το τεύχος Δεκεμβρίου της «British Vogue».

Στη συζήτηση που έκανε με τον αρχισυντάκτη του περιοδικού, Edward Enninful, η τραγουδίστρια ρωτήθηκε αν έχει ότι αλλάξει ως άνθρωπος από τα γεγονότα του 2020.

«Φυσικά άλλαξα, θα ήταν δύσκολο να ζήσεις τη ζωή σε μία πανδημία και την τρέχουσα κοινωνική αναταραχή και να μην αλλάξεις. Έμαθα ότι η φωνή μου είναι πιο καθαρή όταν είμαι ήσυχη», είπε.

«Λατρεύω πραγματικά αυτή την περίοδο με την οικογένειά μου και ο νέος στόχος μου είναι να επιβραδύνω και να αποβάλλω το άγχος από τη ζωή μου. Μπήκα στη μουσική βιομηχανία σε ηλικία 15 ετών και μεγάλωσα με τον κόσμο να παρακολουθεί και κυκλοφορούσα πρότζεκτ αδιάκοπα», συνέχισε η Beyoncé.

«Κυκλοφόρησα το “Lemonade” στη διάρκεια του “Formation World Tour”, γέννησα δίδυμα, τραγούδησα στο “Coachella”, σκηνοθέτησα το “Homecoming”, έκανα άλλη μία περιοδεία με τον Jay, μετά το “Black Is King”, το ένα πίσω από το άλλο», εξήγησε.

«Ήταν βαρύ και κουραστικό. έχω περάσει πολύ καιρό επικεντρωμένη στο χτίσιμο της κληρονομιάς μου και στην εκπροσώπηση της κουλτούρας μου με τον καλύτερο τρόπο που μπορώ. Τώρα, έχω αποφασίσει να δώσω στον εαυτό μου την άδεια να επικεντρωθεί στη χαρά του».

Η Beyoncé μίλησε επίσης για τη μητρότητα και αποκάλυψε στην «British Vogue» ότι ο λόγος για τον οποίο έχει αφιερώσει κομμάτι της ζωής της στην ανάδειξη των Μαύρων και ειδικά των Αφρικανών οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός ότι έχει αποκτήσει παιδιά.

«Κάτι άνοιξε μέσα μου αμέσως μόλις γέννησα την πρώτη μου κόρη. Από εκεί και πέρα, κατάλαβα αληθινά τη δύναμή μου και η μητρότητα ήταν η μεγαλύτερη έμπνευσή μου. Έγινε στόχος μου να βεβαιωθώ ότι ζούσε σε έναν κόσμο που θα νιώθει ότι την βλέπουν πραγματικά και ότι έχει αξία», σημείωσε η αστέρας της μουσικής.

«Με ενέπνευσε πολύ το ταξίδι μου στη Νότια Αφρική με την οικογένειά μου. Και αφού γέννησα τον γιο μου, τον Sir Carter, ένιωσα ότι ήταν σημαντικό να να επαινέσω τα αγόρια μας και να βεβαιωθώ ότι μεγαλώνουν με αρκετές ταινίες, παιδικά βιβλία και μουσική που προάγουν τη συναισθηματική νοημοσύνη, την εκτίμηση στον εαυτό μας και την πλούσια ιστορία μας», πρόσθεσε.

«Αυτός είναι ο λόγος που το φιλμ (το «Black Is King») είναι αφιερωμένο σε εκείνον», είπε για τον γιο της Sir Carter.

ΠΗΓΗ: Hitchannel