Η Billie Eilish μίλησε για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ της και παραδέχτηκε ότι ήταν «αρκετά βάναυσο» να βλέπει τη ζωή της σε βίντεο.

Το ντοκιμαντέρ «Billie Eilish: The World’s A Little Blurry» ανακοινώθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο και πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στο Apple TV + στις 26 Φεβρουαρίου. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο R.J. Cutler, ο οποίος επιμελήθηκε και την παραγωγή σε συνεργασία με τη δισκογραφική εταιρεία της Eilish, την Interscope Records.

«Αφορά πραγματικά τη ζωή μου, εμένα, με τέτοιο τρόπο που δεν περίμενα, και ήταν αρκετά βάναυσο», σχολίασε η pop star για το ντοκιμαντέρ σε συνέντευξή της στο «Vanity Fair».

«Περνούσα μέσα από την κόλαση σε συγκεκριμένες στιγμές της ζωής μου και δεν είχα ιδέα ότι κάποιος το έβλεπε. Το γεγονός ότι έχουν πλάνα από αυτό και μπορείτε να δείτε τα συναισθήματά μου…», πρόσθεσε.

 

«Δεν μπορώ να βοηθήσω, όμως σκέφτομαι το τελευταίο επεισόδιο του “The Office” όπου η Erin έλεγε: “Πώς το έκανες; Πώς κατάλαβες πραγματικά πώς αισθανθήκαμε και τι κάναμε; Πώς το έκανες;”», είπε η τραγουδίστρια.

«Συνήθιζα να παρακολουθώ αυτό το επεισόδιο και να σκέφτομαι ότι θα ήταν καταπληκτικό αν κάποιος το έκανε αυτό και μπορούσες να ξανακοιτάξεις αυτές τις στιγμές της ζωής σου από μια διαφορετική οπτική γωνία. Και το έκανα!», εξήγησε.

 

Η Billie Eilish συνέχισε λέγοντας ότι «αγαπούσε πάντα τις κάμερες» και ότι «της άρεσε να είναι στην κάμερα» σε όλη τη ζωή της.

«Θυμάμαι ότι ήμουν 10 και έλεγα: “Μαμά, μπορώ να δω τις οικογενειακές ταινίες μας;”», αποκάλυψε.

Ο σκηνοθέτης R.J.Cutler δήλωσε στο «Vanity Fair» ότι «αυτές οι ιστορίες της εφηβικής ζωής είναι τόσο ενδιαφέρουσες για εμένα».

«Είναι μια συναρπαστική στιγμή στη ζωή, όπου ήσουν ταυτόχρονα παιδί και ενήλικα, με το ένα πόδι στην παιδική ηλικία και το άλλο πόδι στην ενηλικίωση. Και ειδικά για κάποιον που περνάει από αυτό που περνούσε η Billie και που ήταν ένα τόσο αξιοθαύμαστο ταλέντο», ανέφερε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΤΡΕΙΛΕΡ: