“Αποκαλύφθηκε” το πολυσυζητημένο βίντεο-κλιπ του τραγουδιού “Feels like I’m falling in love”, των Coldplay, από το νέο τους άλμπουμ, “Moon Music“, το οποίο γυρίστηκε στο Ηρώδειο.

Ύστερα από δύο sold out συναυλίες στις 8 και 9 Ιουνίου, στο ΟΑΚΑ, το διάσημο βρετανικό συγκρότημα, κάλεσε τους θαυμαστές από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να συμμετάσχουν στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ στο Ηρώδειο. Περίπου 2.500 άτομα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του, ενώ τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στις 10 Ιουνίου, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Μπεν Μορ (Ben Mor).

Το βίντεο το οποίο είναι γυρισμένο σε ασπρόμαυρο φόντο, ξεκινά με μια γυναίκα που μεταφράζει τους στίχους του τραγουδιού στη νοηματική γλώσσα και ακολουθούν όλα τα μέλη του συγκροτήματος.

Στη συνέχεια η κάμερα “ταξιδεύει” στους πρόποδες του βράχου της Ακροπόλεως, στο Ωδείο του Ηρώδου του Αττικού, με τους Coldplay να είναι επί σκηνής μαζί με τη μεταφράστρια, η οποία συνεχίζει να ¨τραγουδά” στη νοηματική γλώσσα και το αθηναϊκό κοινό να κάνει αισθητή την παρουσία του τραγουδώντας, χτυπώντας παλαμάκια και μεταφράζοντας με τη σειρά του στη νοηματική του τραγούδι.

Το βίντεο κλείνει με ένα νυχτερινό πανοραμικό πλάνο του εμβληματικού μνημείου και τον ήχο του τραγουδιού από τους θεατές που συνέχιζαν να το τραγουδούν. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το συγκρότημα ξόδεψε περίπου 3.000.000 ευρώ για το γύρισμα του βίντεο, κατατάσσοντάς το μεταξύ των πιο ακριβών βίντεο όλων των εποχών.

Το “Moon Music” θα κυκλοφορήσει στις 4 Οκτωβρίου, σε παραγωγή Κρις Μάρτιν (Chris Martin).

ΑΠΕ – ΜΠΕ