Καθώς το 2020 έφτανε στο τέλος του, οι θαυμαστές του Drake πίστευαν ότι θα ξεκινήσουν τη νέα χρονιά με το πολυαναμενόμενο έκτο άλμπουμ του ράπερ, «Certified Lover Boy».

Τον περασμένο Οκτώβριο ο Drake ανακοίνωσε ότι η νέα δισκογραφική δουλειά του θα έφτασε κάποια στιγμή τον Ιανουάριο.

Δυστυχώς, το άλμπουμ δεν κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα καθώς ο Drake αναγκάστηκε να το καθυστερήσει λόγω του χρόνου και της ενέργειας που ξόδεψε για την αποκατάσταση του τραυματισμού του στο γόνατο.

Ο Καναδός καλλιτέχνης δεν ανακοίνωσε νέα ημερομηνία κυκλοφορίας για το «Certified Lover Boy» και άφησε τους θαυμαστές του στην αναμονή.

Ωστόσο, σύμφωνα με πρόσφατα σχόλια του YouTuber Akademiks, το «Certified Lover Boy» πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στους επόμενους μήνες.

«Ενημέρωση “Certified Lover Boy”. Έχω δει μερικούς ανθρώπους να λένε “Ω, υποτίθεται ότι θα κυκλοφορούσε απόψε”, σαν λένε την Πέμπτη το βράδυ. Όχι. Όχι, δεν θα κυκλοφορήσει έτσι», είπε κατά τη διάρκεια ζωντανής μετάδοσης που έκανε νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα.

«Ο Drake μου είπε ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει πριν τον Απρίλιο, οπότε δεν θα περιμένει μέχρι το καλοκαίρι για το βγάλει. Δεν θέλω να πω πριν τον Απρίλιο… Τον Απρίλιο ή πριν», αποκάλυψε ο Akademiks.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι ο ράπερ δεν θα κυκλοφορήσει απροειδοποίητα το «Certified Lover Boy» επειδή «έχει επενδύσει τόσο πολύ χρόνο σε αυτό το έργο».