Για να τραγουδήσει το “Flowers”, για το οποίο κέρδισε το grammy, η διάσημη τραγουδίστρια, φόρεσε ένα ασημί φόρεμα με κρόσια, το οποίο θύμιζε πολύ το στυλ της Tina Turner και τα μαλλιά της είχαν τόσο όγκο ώστε να θυμίζουν τα μαλλιά της Turner, συμπληρώνοντας έτσι την όλη εμφάνιση.

Πριν να ανέβει στη σκηνή, η Cyrus εμφανίστηκε σε ένα σύντομο βίντεο μιλώντας για την επιτυχία του “flowers”, και την προετοιμασία για να ανέβει στη σκηνή των grammy. Είπε πως θέλει μόνο τα αγαπημένα της μουσικά είδωλα να είναι περήφανα για την καλλιτέχνιδα που έχει γίνει.

Ανέφερε μάλιστα ονομαστικά τις Dolly Parton. Patti La Belle, Whitney Houston, Celine Dion και – φυσικά – την Tina Turner, ως μερικές από τις αγαπημένες της τραγουδίστριες.

Η Cyrus, αυτοσχεδίασε κάνοντας αυθόρμητα σχόλια κατά τη διαρκεια του τραγουδιού, ρίχνοντας καρφιά στο κοινό.

“Γιατί κάνετε όλοι σας σαν να μην ξέρετε τα λόγια του τραγουδιού;” κάνοντας το κοινό να γελάσει. Υπαινίχθηκε επίσης όχι τόσο διακριτικά, ποιος της ενέπνευσε αρχικά το τραγούδι, λέγοντας “μαλώναμε πολύ”!, μαζί με άλλα σχόλια.

Πολλοί οπαδοί της Cyrus, θεωρούν το τραγούδι “flowers”, το πιο ευάλωτο τραγούδι χωρισμού της τραγουδίστριας, μετά το διαζύγιο από τον ηθοποιό Liam Hemsworth.

Η σταρ, γνωστοποίησε πως τη βραδιά αυτή έλαβε το πρώτο της grammy – αρκετά αξιοσημείωτο, καθώς η Cyrus μετράει 20 χρόνια στη μουσική βιομηχανία. (Ξεκίνησε νωρίς βέβαια, γιατί ποιος μπορεί να ξεχάσει την τεράστια επιτυχία της Hannah Montana και το ντεμπούτο της το 2007 με το άλμπουμ Meet Miley Cyrus? ).

Η ταλαντούχα καλλιτέχνις, κέρδισε το πρώτο βραβείο της βραδιάς, για την καλύτερη Ποπ Σόλο ερμηνεία με το “Flowers“.

 

ΠΗΓΗ: harpersbazaar.com