Όταν αποφάσισε να δώσει νέα πνοή σε παλιά, γνωστή και αγαπημένη μουσική του παρέα με την Dua Lipa, το αποτέλεσμα είχε κάτι παραπάνω από επιτυχία. Αφού, λοιπόν, το «Cold Heart» ακούστηκε παντού, τώρα ο Έλτον Τζον ενώνει τις δυνάμεις του με την Μπρίτνεϊ Σπίαρς για μια νέα εκδοχή του «Tiny Dancer». 

Η συνεργασία, που έχει ανακοινωθεί εδώ και κάποιον καιρό, τώρα επιτέλους κυκλοφόρησε. Και στο «Hold Me Closer», όπως λέγεται το νέο κομμάτι, το «Tiny Dancer» μεταμορφώνεται σε ένα dance track, όπως είχαμε καταλάβει και από το μικρό teasing που έκανε πριν λίγες μέρες ο Έλτον Τζον.

Το «Hold Me Closer» αποτελεί το νεότερο δείγμα δουλειάς της Σπίαρς από το 2016, αλλά και την πρώτη της κυκλοφορία μετά την απαλλαγή της από την κηδεμονία του πατέρας της τον περασμένο Νοέμβριο, μετά από 13 χρόνια.

Πάντως, ένα ντουέτο με την Σπίαρς δεν ήταν εξ αρχής στα πλάνα του Τζον. Η νέα εκτέλεση προοριζόταν να κυκλοφορεί ως σόλο κομμάτι, όταν, όμως, ο Βρετανός μουσικός άκουσε το πρώτο cut του κομματιού, σκέφτηκε αμέσως πως τα φωνητικά της Σπίαρς ήταν αυτό που ταίριαζε και έλειπε.

«Επικοινώνησα μαζί της άμεσα και η Μπρίτνεϊ είπε κατευθείαν ναι. Το αποτέλεσμα αφήνει υποσχέσεις ότι θα είναι το τραγούδι του καλοκαιριού», είπε ο Έλτον Τζον.

Και μπορεί το καλοκαίρι σε λίγες μέρες να αποτελεί παρελθόν, εσείς, όμως, μπορείτε να ακούτε και τότε το «Hold Me Closer»: