Η Ariana Grande προκάλεσε για ακόμα μία φορά αναστάτωση στους θαυμαστές της.

Λίγα εικοσιτετράωρα αφού ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να κυκλοφορήσει το νέο άλμπουμ της μέσα στον Οκτώβριο, η αστέρας της pop επέστρεψε μια αινιγματική ανάρτηση που αύξησε περισσότερο τον ενθουσιασμό.

Η 27χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε στους λογαριασμούς της στα κοινωνικά δίκτυα ένα βίντεο στο οποίο τη βλέπουμε να πληκτρολογεί σε αργή κίνηση στο πληκτρολόγιο ενός υπολογιστή τη λέξη «Positions».

Η Ariana Grande δεν εξήγησε το νόημα της ανάρτησης της, όμως οι θαυμαστές της εικάζουν ότι αποτελεί τον τίτλο του επερχόμενου άλμπουμ της ή τον τίτλο ενός νέου τραγουδιού από το άλμπουμ.

Η αποκάλυψη

Λίγο αργότερα η pop star επιβεβαίωσε ότι το νέο άλμπουμ της θα έχει τον τίτλο «Positions» και αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας τόσο της ολοκληρωμένης δουλειάς όσο και του ομώνυμου single.

Το πολυαναμενόμενο άλμπουμ «Positions» της Ariana Grande θα κυκλοφορήσει από τη Republic Records / Universal Music την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, ενώ το ομότιτλο single θα δοθεί στη δημοσιότητα μια εβδομάδα νωρίτερα, την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου.

Να σημειωθεί ότι στην επίσημη ιστοσελίδα της Ariana Grande υποδέχεται τους επισκέπτες ένα ρολόι που μετρά αντίστροφα προς τις δύο συγκεκριμένες ημερομηνίες.

Το «Positions», το οποίο θα σηματοδοτήσει το έβδομο studio album της Ariana Grande, θα αναμετρηθεί με τη βαριά κληρονομιά που άφησε ο προκάτοχός του, το «Thank U, Next» που σημείωσε στο Spotify το καλύτερο ντεμπούτο από άλμπουμ γυναίκας καλλιτέχνιδας.