Η Ντόλι Πάρτον επιστρέφει με ένα νέο άλμπουμ, το οποίο θα συνοδεύεται από σειρά ντοκιμαντέρ για την ιστορία της οικογένειά της.

Το νέο άλμπουμ της Ντόλι Πάρτον με τίτλο «Dolly Parton & Family: Smoky Mountain DNA – Family, Faith & Fables», θα κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά και συγκεκριμένα στις 15 Νοεμβρίου. Παραγωγός του νέου της project θα είναι ο ξάδερφος της θρυλικής τραγουδίστριας, και μέλος του συγκροτήματος που την ακολουθεί στις περιοδείες, Ρίτσι Όουενς.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι πέρασαν 60 χρόνια αυτόν, από τότε που αποφοίτησα από το Λύκειο της κομητείας Σέβιερ και μετακόμισα στο Νάσβιλ για να κυνηγήσω τα όνειρά μου» φέρεται να υποστήριξε η Ντόλι Πάρτον. «Ο θείος μου, Μπιλ Όουενς ήταν δίπλα μου για πολλά χρόνια και με βοήθησε να εξελίξω τη μουσική μου. Οφείλω πάρα πολλά σε αυτόν και σε όλα τα μέλη της οικογένειας στο παρελθόν και στο παρόν που με ενέπνευσαν σε αυτό το ταξίδι. Είναι τιμή μου που αναδεικνύω τη μουσική κληρονομιά των οικογενειών μας που είναι το DNA μου από το Όρος Σμόκεϊ», συμπλήρωσε.

Το κεντρικό θέμα του ντοκιμαντέρ είναι η οικογένεια. Η Ντόλι Πάρτον ανιχνεύει την καταγωγή της οικογένειας Πάρτον του πατέρα της και της οικογένειας Όουενς της μητέρας της, από το Ηνωμένο Βασίλειο το 1600, μέχρι και την σημερινή κατοικία τους στο Όρος Σμόκεϊ του Τενεσί. Στο νέο άλμπουμ της, θα περιλαμβάνονται τραγούδια με φωνές των αγαπημένων μελών της οικογένειας, με «συνεισφορές» από τη σημερινή γενιά. Οι ηχογραφήσεις δεν τιμούν μόνον τη μουσική κληρονομιά αλλά και τους δυνατούς οικογενειακούς δεσμούς και τις πολιτιστικές παραδόσεις που έχουν διαμορφώσει τη ζωή τους.

Στο ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνονται επίσης και συνεντεύξεις με πολλά μέλη της οικογένειας. Σημειώνεται πως ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στον αιδεσιμότατο Τζέικ Όουενς, παππού της Ντόλι Πάρτον, ο οποίος ενστάλαξε σε εκείνη και τους συγγενείς της έναν βαθύ σεβασμό για την πίστη, μια βαθιά αγάπη για τη μουσική, δημιουργώντας ισχυρές οικογενειακές αξίες.

ΠΗΓΗ: lifo.gr / Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ