Η Taylor Swift κυκλοφόρησε το νέο της άλμπουμ «The Tortured Poets Department»

  Σε συνεργασία με τον Post Malone και τους Florence + the Machine

  Η Taylor Swift κυκλοφόρησε το «The Tortured Poets Department» σε συνεργασία με τον Post Malone και τους Florence + the Machine

  Το νέο άλμπουμ της Taylor Swift, «The Tortured Poets Department», είναι εδώ.

  Το «The Tortured Poets Department» ανακοινώθηκε για πρώτη φορά στα Βραβεία Grammy 2024 τον Φεβρουάριο και είναι το 11ο στούντιο άλμπουμ της Swift και η πρώτη original κυκλοφορία από την έναρξη της ιστορικής περιοδείας της «Eras Tour» πέρυσι.

  Taylor Swift: Η δημιουργία τραγουδιών είναι κάτι που πραγματικά με βοηθάει

  Περιλαμβάνει 16 τραγούδια, γράφτηκε από τη Swift μαζί με τους συνήθεις συνεργάτες της, Jack Antonoff και Aaron Dessner, και περιλαμβάνει εμφανίσεις από τους Post Malone και Florence + the Machine.

  Μιλώντας για το νέο άλμπουμ επί σκηνής κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης εμφάνισής της, η Taylor Swift, Καλλιτέχνης της Χρονιάς για το 2023, εξήγησε ότι το άλμπουμ της θύμισε «γιατί η δημιουργία τραγουδιών είναι κάτι που πραγματικά με βοηθάει στη ζωή μου». Τονίζοντας το αίσθημα δημιουργικότητας που την έχει κατακλύσει, είπε: «Δεν υπήρξε ποτέ ένα άλμπουμ όπου είχα ανάγκη τη σύνθεση τραγουδιών περισσότερο από όσο στο Tortured Poets».

  Σε μια δήλωση που δημοσίευσε η Swift τα μεσάνυχτα όταν κυκλοφόρησε το άλμπουμ, το περιέγραψε ως «μια ανθολογία νέων έργων που αντικατοπτρίζουν γεγονότα, απόψεις και συναισθήματα από μια φευγαλέα και μοιρολατρική στιγμή στο χρόνο – τόσο συγκλονιστική όσο και θλιβερή».

  Η Taylor Swift επί σκηνής κρατώντα κιθάρα δίπλα σε γυναίκα τραγουδίστρια

  Συνεχίζοντας, έγραψε: «Αυτή η περίοδος της ζωής του συνθέτη έχει πλέον τελειώσει, το κεφάλαιο έκλεισε και ολοκληρώθηκε. Δεν υπάρχει τίποτα για να εκδικηθείς, δεν υπάρχουν εκκρεμότητες για να διευθετηθούν μόλις επουλωθούν οι πληγές. Και μετά από περαιτέρω σκέψη, ένας μεγάλος αριθμός από αυτές αποδείχτηκαν ότι ήταν αυτοτραυματισμοί. Αυτός ο συνθέτης πιστεύει ακράδαντα ότι τα δάκρυά μας γίνονται ιερά με τη μορφή μελανιού σε μια σελίδα. Μόλις αποκαλύψουμε την πιο θλιβερή ιστορία μας, μπορούμε να απαλλαγούμε από αυτήν… και μετά το μόνο που μένει είναι η βασανισμένη ποίηση».

  Το «The Tortured Poets Department» κυκλοφόρησε μέσω της Republic Records με το κομμάτι του Post Malone «Fortnight» να αναγνωρίζεται ως το lead single. Το άλμπουμ είναι διαθέσιμο σε βινύλιο, CD, κασέτα και σε ψηφιακή μορφή, καθώς και σε συλλεκτικές εκδόσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν μοναδικά μπόνους τραγούδια όπως «The Bolter», «The Albatross» και «The Black Dog».

   

  Η Taylor Swift επί σκηνής κρατώντας κιθάρα

  «The Tortured Poets Department» Tracklist:

  01. Fortnight (feat. Post Malone)
  02. The Tortured Poets Department
  03. My Boy Only Breaks His Favorite Toys
  04. Down Bad
  05. So Long, London
  06. But Daddy I Love Him
  07. Fresh Out the Slammer
  08. Florida!!! (feat. Florence + the Machine)
  09. Guilty as Sin?
  10. Who’s Afraid of Little Old Me?
  11. I Can Fix Him (No Really I Can)
  12. loml
  13. I Can Do It with a Broken Heart
  14. The Smallest Man Who Ever Lived
  15. The Alchemy
  16. Clara Bow
  17. The Manuscript (bonus track)

  ΠΗΓΗ: athensvoice.gr