Το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης απένειμε στην Τέιλορ Σουίφτ τον τίτλο της επίτιμης διδάκτορα καλών τεχνών.

Η 32χρονη σταρ της ποπ έλαβε τιμής ένεκεν τον τίτλο του Doctor of Fine Arts (Διδάκτορα Καλών Τεχνών) και μίλησε στην εκδήλωση αποφοίτησης του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης, χθες Τετάρτη 18 Μαΐου στο Στάδιο των New York Yankees.

Στην ίδια τελετή που τιμήθηκαν οι τάξεις του 2020, 2021 και του 2022 έλαβε επίσης τιμητικό πτυχίο ο υπέρμαχος των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρία Τζούντιθ Χέουμαν.

DIA DIPASUPIL VIA GETTY IMAGES

«Γεια, είμαι η Τέιλορ», είπε όταν απευθυνόταν στους άλλους απόφοιτους. «Τελευταία φορά που ήμουν σε ένα γήπεδο αυτού του μεγέθους, χόρευα με τακούνια και φορούσα ένα αστραφτερό κορμάκι. Αυτή η στολή είναι πολύ πιο άνετη.»

Συνέχισε αστειεύοντας λέγοντας «Είμαι 90% σίγουρη ότι ο λόγος που βρίσκομαι εδώ είναι επειδή έχω ένα τραγούδι που ονομάζεται «22»», είπε, προσθέτοντας ότι ήταν χαρούμενη που γιόρτασε την τάξη αποφοίτησης.

DIA DIPASUPIL VIA GETTY IMAGES

Η καριέρα της Τέιλορ ξεκινάει το 2004 όπου και υπέγραψε συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρία RCA Records. Έκτοτε, έχει κυκλοφορήσει συνολικά 7 άλμπουμ, έχει έρθει πολλές φορές υποψήφια για βραβεία και έχει φωτογραφηθεί για πολλά περιοδικά μόδας και ομορφιάς.

Μάλιστα, η Τέιλορ έχει δουλέψει και ως ηθοποιός συμμετέχοντας σε σειρές όπως το CSI: Las Vegas αλλά και ταινίες όπως το Valentine’s Day αλλά και το Hannah Montana: The Movie όπου πρωταγωνιστούσε η Μάιλι Σάιρους, με την οποία για αρκετά χρόνια διατηρούσαν φιλικές σχέσεις.