Για τον εθισμό της σε ταινίες πορνό από την ηλικία των 11 ετών και πώς αυτό της προκάλεσε εφιάλτες και την αποδιοργάνωσε όταν άρχισε να κάνει τα πρώτα της ραντεβού, μίλησε η, βραβευμένη με Γκράμι, Μπίλι ΄Αιλις.

Η ΄Αιλις, που γίνεται 20 χρονών το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου, έκανε την παραπάνω εξομολόγηση στο The Howard Stern Show  στoν ραδιοφωνικό σταθμό Sirius XM την Δευτέρα.

«Νομίζω ότι το πορνό είναι ντροπή. Κάποτε έβλεπα πολύ πορνό, για να είμαι ειλικρινής. Άρχισα να βλέπω πορνό όταν ήμουν 11 ετών», είπε η τραγουδίστρια του «Bad Guy», λέγοντας ότι την βοήθησε να αισθάνεται να είναι «κουλ».

«Πιστεύω ότι κατέστρεψε πραγματικά τον εγκέφαλό μου και νιώθω απίστευτα συντετριμμένη που εκτέθηκα σε τόσο πορνό», πρόσθεσε, λέγοντας ότι υπέφερε από εφιάλτες επειδή κάποιο από το περιεχόμενο που έβλεπε ήταν τόσο βίαιο και υβριστικό.

Η ΄Αιλς η οποία σπούδασε στο Λος Άντζελες και είναι κάτοχος επτά βραβείων Γκράμι, είναι γνωστή συχνά για τους σκοτεινούς στίχους της.

Στη μπαλάντα «Male Fantasy» στο δεύτερο άλμπουμ της «Happier Than Ever», τραγουδά για το ότι είναι μόνη στο σπίτι και ξεχνιέται βλέποντας πορνό καθώς θυμάται μια διαλυμένη σχέση.

Η ΄Αιλις είπε ότι σήμερα είναι θυμωμένη με τον εαυτό της που (τότε) πίστευε ότι δεν υπήρχε πρόβλημα να παρακολουθεί τόσο πολύ πορνό.

«Τις πρώτες φορές που, ξέρετε, έκανα σεξ, δεν έλεγα όχι σε πράγματα που δεν ήταν καλά. (Αυτό) γινόταν επειδή νόμιζα ότι αυτό ήταν που υποτίθεται ότι με έλκυε», είπε.

Η ΄Αιλις, η οποία ξεκίνησε την καριέρα της φορώντας φαρδιά ρούχα για να εμποδίζει τους ανθρώπους να σχολιάζουν το σώμα της, έγινε το νεότερο άτομο στην ιστορία που κέρδισε και τα τέσσερα κορυφαία βραβεία Γκράμι την ίδια χρονιά, όταν έφυγε από την τελετή με τα τρόπαια για νέο καλλιτέχνη, άλμπουμ, δίσκο και τραγούδι της χρονιάς το 2020 σε ηλικία 18 ετών. Η ίδια, επίσης, ισχυρίστηκε ότι η φήμη της ήταν εμπόδιο στο να κάνει ραντεβού.

«Είναι πραγματικά δύσκολο να συναντάς ανθρώπους όταν, ξέρεις, ότι οι άνθρωποι είτε είναι τρομοκρατημένοι μαζί σου είτε νομίζουν ότι είσαι εκτός της κατηγορίας τους», είπε η ΄Αιλις στον Χάουαρντ Στερν.

ΠΗΓΗ: Reuters