Με Χριστουγεννιάτικη διάθεση και ανάλογη θεματολογία θα μας ταξιδέψει στον κόσμο της όπερας η συναυλία Stamatia’s Molloudi project Famous Arias & Great Melodies – Christmas edition το Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019 στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς Μελίνα Μερκούρη.

Ύστερα από την επιτυχία του Οκτωβρίου, το “Nights in the Opera” έρχεται ξανά τα Χριστούγεννα με οπερατικές συναυλίες και παραστάσεις για όλες τις διαθέσεις.

Συγκεκριμένα η συναυλία Stamatia’s Molloudi project “FAMOUS ARIAS & GREAT MELODIES” – Christmas Edition θα μας ταξιδέψει στον κόσμο της όπερας, μέσα από ένα set list που συνδυάζει τις διασημότερες μελωδίες του λυρικού ρεπερτορίου με τις κλασσικότερες και πιο διαχρονικές χριστουγεννιάτικες μελωδίες της παγκόσμιας μουσικής.

Στο πλευρό της θα βρίσκονται διακεκριμένοι λυρικοί καλλιτέχνες της Ελλάδας και του εξωτερικού, όπως ο τενόρος Etsuo Doi (Ιαπωνία), ο βαρύτονος Antoine Bernheim (Ελβετία) η σοπράνο Libuse Santorisova (Τσεχία) και η σοπράνο Anila Tershana Teli (Ελλάδα). Μία συναυλία για λάτρεις του είδους αλλά και για όποιον θέλει να έρθει σε μια πρώτη επαφή με τον κόσμο της όπερας κ του λυρικού τραγουδιού γενικότερα.

H Carmen θα συναντήσει τον Frank Sinatra, ο Puccini τον Irving Berlin και τον Lucio Dalla, η Tosca θα τραγουδήσει το “΅White Christmas”, και όλοι μαζί θα υποδεχθούν τον Leonard Cohen λέγοντας “Silent night”…

Την ενορχήστρωση και τη συνοδεία στο πιάνο αναλαμβάνει ο Φοιβος Φιλκας.

Παραγωγή: VoicePortal

Ημέρες & Ώρες

Σα 28/12

Ώρα: 20:30

Πληροφορίες

Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς “Μελίνα Μερκούρη”
Μεταμορφώσεως 7, Θεσσαλονίκη
Τηλ: 231 045 8591

Nights in the Opera -Christmas Edition
Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2019 στις 20:30
Ώρα προσέλευσης 20:00

Εισιτήρια:

Προπώληση: 10€, Ταμείο: 12€
Φοιτητικά – ανέργων: 8€ (Διατίθενται μόνο στο ταμείο)
Προπώληση:
Stereodisc (Πλ.Αριστοτέλους),
Σάρωθρον cafe bar (Λαδάδικα),
Διώροφον cafe bar (Καλαμαριά),
Παπασωτηρίου ζαχαροπλαστείο (Εύοσμος)
VoicePortal (Εύοσμος)