Στα σκαριά είναι η ταινία «Peaky Blinders» με τον πολυβραβευμένο Κίλιαν Μέρφι σύμφωνα με τον Βρετανό σκηνοθέτη, παραγωγό και σεναριογράφο Στίβεν Νάιτ.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Στίβεν Νάιτ στο ΝΜΕ δήλωσε ότι η παραγωγή της κινηματογραφικής μεταφοράς του «Peaky Blinders» με πρωταγωνιστή τον Κίλιαν Μέρφι στον ρόλο του Τόμας Σέλμπι, είναι στα σκαριά και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο.

«Θα γίνει αυτόν τον Σεπτέμβριο. Τώρα επιμελούμαστε τις τελευταίες λεπτομέρειες και θα συνεχίσουμε μέχρι και την τελευταία ημέρα πριν αρχίσουμε τα γυρίσματα. Έχουμε τακτοποιήσει τα πάντα, έχουμε όλες τις δεσμεύσεις που χρειαζόμαστε, είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε» δήλωσε ο σκηνοθέτης.

«Νομίζω ότι η ταινία θα είναι το επόμενο βήμα και είναι υπέροχο που οι θαυμαστές του «Peaky Blinders» θα μπορούν να συναντηθούν σε ένα μέρος και να το παρακολουθήσουν. Ο προϋπολογισμός θα είναι μεγαλύτερος και εφόσον ξέρουμε ότι τελειώνει αυτό το κεφάλαιο, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Ο Κίλιαν [Μέρφι] είναι πραγματικά έτοιμος. Οπότε ανυπομονώ να ξεκινήσουν τα γυρίσματα» ανέφερε.

ΠΗΓΗ: lifo.gr/Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ