Οι Placebo εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία απαντούν σε όσους τους επέκριναν για τα τεχνικά ζητήματα κατά την πρόσφατη συναυλία τους στο Φεστιβάλ OpenAir St. Gallen, στην Ελβετία.

Στις 30 Ιουνίου οι Placebo κλήθηκαν να εμφανιστούν στο φεστιβάλ μαζί με τους Chainsmokers και τους Queens Of The Stone Age. Κατά τη διάρκεια της συναυλίας το συγκρότημα αντιμετώπισε μια σειρά από τεχνικά προβλήματα που το ανάγκασαν να αποχωρήσει από τη σκηνή πολύ νωρίτερα από την αναμενόμενη διάρκεια.

«Αν η ιδέα αυτής της αναπόφευκτης κατάστασης συνεχίζει να σας εξοργίζει, σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε συγκροτήματα τα οποία ηχογραφούν το μεγαλύτερο μέρος της μουσικής που παρουσιάζεται στη σκηνή. Σας προτείνουμε, επίσης, να αποκτήσετε μια αντικειμενική αντίληψη και να προσπαθήσετε να δείτε αυτή την κατάσταση από μια οπτική γωνία που δεν είναι δική σας – εάν είστε καθόλου ικανοί. Αυτός είναι ένας ευγενικός τρόπος να πούμε το εξής: κάντε κάτι με τη ζωή σας», σημειώνει.

«Δεν σας αναγκάζουμε να έρθετε σε καμία από τις συναυλίες μας – είναι δική σας επιλογή. Μη διστάσετε να κάνετε αυτή την επιλογή στο μέλλον και σταματήστε να προσβάλετε τους πιστούς θαυμαστές μας στον εικονικό κόσμο», προσθέτει ο τραγουδιστής των Placebo.

Φωτογραφία: EPA

ΠΗΓΗ: Protothema.gr