Οι Slipknot ανανεώνουν το ραντεβού με το ελληνικό κοινό.

 

Tο Release Athens υποδέχεται δύο πολύ μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας heavy metal σκηνής.

Οι τεράστιοι Slipknot, μία από τις κορυφαίες μπάντες του σκληρού ήχου τα τελευταία 25 χρόνια σε ολόκληρο τον κόσμο, θα βρίσκονται στην Πλατεία Νερού, το Σάββατο 24 Ιουλίου 2021 για ένα μοναδικό show.

Μία εβδομάδα νωρίτερα, το Σάββατο 17 Ιουλίου, οι εκρηκτικοί Sabaton θα βάλουν «φωτιά» στο Κλειστό Φαλήρου.

Αυτές είναι η 5η και η 6η ημέρα από το line-up του 2020 που αποκτούν μία νέα ημερομηνία για το Release Athens 2021.

O σχεδιασμός του φεστιβάλ προχωράει με βασικό στόχο όλοι οι σπουδαίοι καλλιτέχνες που θα συμμετείχαν τη φετινή χρονιά να είναι μαζί μας το επόμενο καλοκαίρι και, με την προσθήκη μερικών ακόμα τεράστιων ονομάτων, να συνθέσουν ένα νέο line–up που θα ενθουσιάσει κάθε μουσικόφιλο.

Από την πρώτη στιγμή που οι Slipknot συστήθηκαν στο κοινό, ήταν ολοφάνερο πως ο πλανήτης δεν είχε ξαναδεί κάτι παρόμοιο. Η προκλητική εννεαμελής «συμμορία» από την Iowa (Αϊόβα) ων ΗΠΑ, κατέκτησε τα πάντα με κλασικούς δίσκους και, κυρίως, με τα όσα κάνει πάνω στη σκηνή. Εκεί δεν υπάρχει τίποτα και κανείς που να μπορεί να συγκριθεί μαζί της.

Ταυτόχρονα, οι Slipknot άλλαξαν για πάντα το χάρτη του σκληρού ήχου και απέκτησαν εκατομμύρια πιστούς οπαδούς, απλώνοντας το σκοτάδι και την οργή με κλασικούς δίσκους όπως οι «Ιowa», «Vol.3: (The Subliminal Verses)» και το καταπληκτικό «We Are Not Your Kind» που φιγουράρει σε κάθε λίστα με τους κορυφαίους δίσκους του 2019.

Οι Slipknot επιστρέφουν στη χώρα μας, μετά από πολλά χρόνια, φέρνοντας στο Release Athens το εκπληκτικό show τους, σε μία φεστιβαλική εμπειρία επικών διαστάσεων που όμοιά της δεν έχουν ξαναδεί οι πιστοί Maggots. Άλλωστε, τα λόγια του Corey Taylor είναι ξεκάθαρα και δεν επιδέχονται καμία αμφισβήτηση: «We don’t play shows. We start wars».

Στις 24 Ιουλίου, στην Πλατεία Νερού, θα υποστούμε μια ηχητική επίθεση σε κάθε μας αίσθηση. Τραγούδια όπως τα «People = Shit», «Surfacing», «Duality», «Wait and Bleed», «Unsainted», «Disasterpiece», «Before I Forget», «Psychosocial» απλά σου υπενθυμίζουν το λόγο που είναι αδύνατον να χάσεις αυτή τη βραδιά.

Sabaton

Οι θηριώδεις Sabaton είναι, χωρίς αμφιβολία, μία από τις πιο σκληρά εργαζόμενες μπάντες του πλανήτη. Προοδεύοντας ακατάπαυστα, συνεχίζουν να κατακτούν κάθε μουσικό πεδίο μάχης, «ισοπεδώνοντας» το πάντα στο πέρασμά τους ως μια ανίκητη πολεμική μηχανή του heavy metal.

Είκοσι χρόνια μετά το ξεκίνημά τους, στο Falun της Σουηδίας, έχουν καταφέρει ήδη να πετύχουν όσα χρειάζεται μια μπάντα για να θεωρείται κλασική, έχοντας αποκτήσει έναν αληθινό «στρατό» που αριθμεί εκατομμύρια αφοσιωμένους οπαδούς σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πλατινένιοι δίσκοι, headline shows στα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά φεστιβάλ, sold-out περιοδείες σε Βόρεια και Νότια Αμερική, Αυστραλία και Ασία.

Πλέον, οι Sabaton έχουν αλλάξει επίπεδο, γεμίζοντας αρένες σε ολόκληρο τον κόσμο και χαρακτηριζόμενοι ως ένα από τα κορυφαία metal live acts της εποχής μας, προσφέροντας στο κοινό τους ένα επικό show κάθε φορά που εμφανίζονται.

Το Σάββατο 17 Ιουλίου το Release Athens 2021 δεν θα αποτελέσει εξαίρεση.

 

Εισιτήρια

24/7/21 – Slipknot + more tba

Η προπώληση συνεχίζεται στα 60 ευρώ. Οι επόμενες φάσεις της προπώλησης θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια, προς 125 ευρώ. Στη συγκεκριμένη κατηγορία περιλαμβάνονται οι εξής προνομιακές παροχές:

• Ξεχωριστή υπερυψωμένη περιοχή διαμορφωμένη με stands & stools για όλους
• Οpen-bar
• Προτεραιότητα πρόσβασης στον χώρο
• Ιδιωτικό parking
• Ξεχωριστές τουαλέτες

17/7/21 – Sabaton + more tba

Η προπώληση συνεχίζεται στα 45 ευρώ. Οι επόμενες φάσεις της προπώλησης θα ανακοινωθούν στην πορεία.
Επίσης, διατίθενται περιορισμένα VIP εισιτήρια, προς 100 ευρώ.

Πακέτα εισιτηρίων

• 2-DAY METAL TICKET (24/7 Slipknot & more tba + 17/7 Sabaton & more tba) / προς 90 ευρώ.
• 3-DAY METAL TICKET (24/7 Slipknot & more tba +17/7 Sabaton & more tba + 16/7 Judas Priest & more tba) προς 120 ευρώ.

Διάθεση εισιτηρίων

Τηλεφωνικά στο 11876 / Online – viva.gr (Slipknot) & viva.gr (Sabaton) / www.releaseathens.gr

Όλες οι πληροφορίες (τιμές, πρόγραμμα, πρόσβαση) στo www.releaseathens.gr

Τα εισιτήρια που έχουν ήδη αγοραστεί ισχύουν κανονικά για τις νέες ημερομηνίες.
Διαβάστε εδώ τις ερωτήσεις και απαντήσεις σχετικά με την εφαρμογή του Voucher.

Release The Earth From Plastic

Το 2021, το Release Athens στέλνει σε όλους τους φίλους της μουσικής το μήνυμα «Release The Earth From Plastic».

Σε όλες τις ημέρες του φεστιβάλ – και όπου αυτό είναι δυνατό – θα χρησιμοποιηθούν βιοδιασπώμενα / ανακυκλούμενα υλικά και εναλλακτικές πηγές ενέργειας.

Ας ξεκινήσουμε όλοι να κάνουμε έστω τα πρώτα βασικά βήματα ώστε να προστατεύσουμε το περιβάλλον και να βελτιώσουμε τη ζωή μας.

Περισσότερες πληροφορίες, σύντομα.