Εφτά χρόνια μετά τα «Διόδια» ο Σταύρος Σιόλας επιστρέφει με ένα άλμπουμ που έχει τίτλο «Φωνές Θιάσου» και αποτελείται από οκτώ ντουέτα και ένα σόλο.

Σε αυτό το φιλόδοξο εγχείρημα ένας θίασος φωνών καλείται να ενσαρκώσει τους ήρωες των τραγουδιών και να φωτίσει τις πανανθρώπινες ιστορίες τους.

Τους ερμηνευτές υπέδειξαν τα ίδια τα τραγούδια που λειτουργούν σαν μονόλογοι ανθρώπων που μοιράζονται το ίδιο αίσθημα η σαν διάλογοι με ρόλους διακριτούς.

Φωνές συγγενικές, φωνές αντιθετικές η κάθε μια ένα διαφορετικό σύμπαν με το οποίο ο Σταύρος Σιόλας θέλησε να γειτονεύσει ερμηνευτικά και μουσικά.

Στο άλμπουμ «Φωνές Θιάσου» συμμετέχουν οι Ρίτα Αντωνοπούλου, Βιολέτα Ίκαρη, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Ρένα Μόρφη, Ανδριάνα Μπάμπαλη, Μαρία Παπαγεωργίου, Βασίλης Παπακωνσταντίνου και Μίλτος Πασχαλίδης.

Οι ενορχηστρώσεις ατμοσφαιρικές και απρόσμενες, στήνουν το κινηματογραφικό σκηνικό μέσα στο οποίο εκτυλίσσονται οι ιστορίες των τραγουδιών.

Οκτώ συναρπαστικές ιστορίες που υπέδειξαν οι ίδιες τους ιδανικούς ερμηνευτές για να δώσουν φωνή στους ήρωες τους.

Στίχους έχουν γράψει οι Πάνος Δημητρόπουλος, Κώστας Κατσώνας, Ηλίας Μάστορης, Μαρίτα Αλημίση, Σάννυ Μπαλτζή, Πόλυς Κυριάκου και ο ίδιος Σταύρος Σιόλας.

Το άλμπουμ «Φωνές Θιάσου» σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EMI / Universal.

Οι τίτλοι των τραγουδιών

1. «Κοίτα Τη Χαραυγή» με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου
2. «Τρένο» με τον Μίλτο Πασχαλίδη
3. «Το Σποράκι»
4. «Στους Παιδικούς Μου Κήπους» με τη Μαρία Παραγεωργίου
5. «Φωνές Θιάσου» με τη Βιολέτα Ίκαρη
6. «Ιούλης Στην Αθήνα» με την Ανδριάνα Μπάμπαλη
7. «Σαν Χουάν» με τη Ρένα Μόρφη
8. «Καφεΐνη» με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου
9. «Το Αύριο» με τη Ρίτα Αντωνοπούλου