Το περιβόητο χαμένο άλμπουμ του David Bowie από το 2001, ονόματι “Toy”, πρόκειται να κυκλοφορήσει επίσημα.

Συγκεκριμένα, ο δίσκος θα περιέχεται στην συλλογή “David Bowie 5. Brilliant Adventure (1992-2001)”, το πιο πρόσφατο μέρος των επετειακών box set που θα διατρέχουν όλη την καριέρα του εμβληματικού μουσικού.

Το εν λόγω άλμπουμ, που περιέχει επανεκτελέσεις πρώιμων κομματιών του μουσικού από την χρονική περίοδο 1964-71, προοριζόταν να κυκλοφορήσει ως ο διάδοχος του “Hours…” του 1999, κάτι που όμως τελικά δεν συνέβη.

Σημειώνεται πως κάποιες εκδόσεις του “Brilliant Adventure” χωρίς το “Toy” θα κυκλοφορήσουν στις 26 Νοεμβρίου, με τον δίσκο να αποκαλύπτεται, όπως και οι πλήρεις εκδόσεις της συλλογής που θα περιλαμβάνουν τρία CD ή 6 δεκάιντσα βινύλια, στις 7 Ιανουαρίου 2022, μια ημέρα πριν τα γενέθλια του θρυλικού καλλιτέχνη.

Η αποκάλυψη της κυκλοφορίας του άλμπουμ συνοδεύτηκε και από τη δημοσιοποίηση της radio edit εκδοχής του “You’ve Got A Habit Of Leaving”, την οποία μπορείτε να ακούσετε εδώ.

Επιπρόσθετα, η συλλογή θα περιέχει βινυλιακές εκδόσεις των δίσκων “Black Tie White Noise”, “The Buddha Of Suburbia”, “1. Outside”, “Earthling” και “Hours…”, ένα σκληρόδετο βιβλίο, ένα δίσκο b-sides και singles που έμειναν εκτός δίσκου, κ.ά..

ΠΗΓΗ: Rocking