Ο 17χρονος γιος της Σινέντ Ο’Κόνορ έφυγε από τη ζωή, δύο ημέρες αφότου είχε αναφερθεί η εξαφάνισή του.

Η Ιρλανδή μουσικός και τραγουδίστρια μοιράστηκε την είδηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γράφοντας ότι ο γιός της «αποφάσισε να δώσει τέλος στον επίγειο αγώνα του», ζητώντας «κανείς να μην ακολουθήσει το παράδειγμά του».

Τις πρώτες πρωινές του Σαββάτου, η Ο‘Κόνορ έγραψε στο Twitter: «Ο όμορφος γιος μου, Νεβi’ιμ Νέστα Αλι Σέιν Ο‘Κόνορ, ττο φως της ζωής μου, αποφάσισε να τερματίσει τον επίγειο αγώνα του σήμερα και είναι τώρα με τον Θεό. Να αναπαυθεί εν ειρήνη και να μην ακολουθήσει κανείς το παράδειγμά του. Το μωρό μου. Σ ’αγαπώ τόσο πολύ. Παρακαλώ να εχεις βρει την ειρήνη.”

Η αστυνομία επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου του εφήβου το Σάββατο.

Ο 17χρονος είχε εξαφανιστεί τις τελευταίες δύο ημέρες και δεν έδινε σημεία ζωής.

Συγκεκριμένα, αγνοούνταν από την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου. Τελευταία φορά εθεάθη το πρωί της Παρασκευής (7/1) σε περιοχή του Δουβλίνου αλλά από τότε χάθηκαν τα ίχνη του παρά τις έρευνες της ιρλανδικής αστυνομίας.

Η τραγουδίστρια είχε αναρτήσει εγκάρδια μηνύματα στα social media ζητώντας από τον γιο της να επικοινωνήσει μαζί της. «Σέιν, η ζωή σου είναι πολύτιμη. Ο Θεός δεν σμίλεψε αυτό το όμορφο χαμόγελο στο όμορφο πρόσωπό σου για τίποτα», έγραψε στο Twitter.

Η αστυνομία της Ιρλανδίας επιβεβαίωσε ότι οι έρευνες για τον εντοπισμό του 17χρονου έχουν λήξει. «Μετά την ανάκτηση ενός πτώματος στην περιοχή Μπρέι του Γουίκλοου την Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2022, η έρευνα για τον εντοπισμό του αγνοούμενου Σέιν Ο’ Κόνορ, 17 ετών, ολοκληρώθηκε», δήλωσε εκπρόσωπος της στην Irish Mirror.

Στην διάσημη μουσικό εστάλησαν συλλυπητήρια μηνύματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον Cáit O’Riordan, πρώην μέλος των Pogues, να γράφει στο Twitter: «Λυπάμαι πολύ Σινέντ».

Πηγή: Guardian