Κομψή, κεφάτη και σε εξαιρετική φόρμα ήταν η Αντέλ στην πρώτη -μετά από πολύ καιρό- δημόσια εμφάνιση της.

Η εξαιρετική τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στο Saturday Night Live και άνοιξε το σόου εξηγώντας πριν απ′ όλα ότι το νέο της άλμπουμ δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί και γι′ αυτό και δεν θα παρουσιάσει στην εκπομπή νέα τραγούδια.

Η κομψή, με μαύρο outfit Αντέλ (και τη γνωστή βρετανική προφορά της), σχολίασε με χιούμορ την νέα εμφάνιση -την μεταμόρφωση της- μετά την απώλεια βάρους: «Ξέρω ότι είμαι πολύ πολύ διαφορετική σε σχέση με την τελευταία φορά που με είδατε, αλλά στην πραγματικότητα, λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών που έχουν επιβληθεί εξαιτίας του Covid-19, έπρεπε να ταξιδέψω χωρίς πολλά βάρη και έφερα μόνο τη μισή από μένα κι αυτό που βλέπετε είναι το μισό που διάλεξα…». Το κοινό βεβαίως, την χειροκρότησε με ενθουσιασμό.

Η Αντέλ θυμήθηκε την πρώτη της εμφάνιση στο SNL, το μακρινό 2008, είπε ότι έχει άγχος στις ζωντανές τηλεοπτικές εμφανίσεις και εξέφρασε ένα «εκ βαθέων, ειλικρινές ευχαριστώ» στους εργαζομένους στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της πανδημίας στην Νέα Υόρκη, κάποιοι εκ των οποίων βρίσκονταν μεταξύ του κοινού της εκπομπής.

Και επίσης, τραγούδησε -μεταξύ αυτών, ένα μέρος από το «Rolling In The Deep»- επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά, όχι μόνο ότι διαθέτει μία απίθανη φωνή, αλλά και ένα ρεπερτόριο αξιώσεων, που κάνει τη διαφορά.

 

ΠΗΓΗ: Huffingtonpost.gr